Dades registrals i generals ARBUÉS CASADO, S.L. és una societat inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al Full 100, Tom 43115, Inscripció 1ª i amb C.I.F nº B65765109.

Les nostres dades de contacte són les següents:
Domicili: Carrer Joan Güell, 94, Entresòl 4a, CP 08028 Barcelona;
Telèfon: 93-528.67.06
Correu Electrònic: info@arbuescasado.com

Protecció de Dades

ARBUÉS CASADO, S.L. es reserva la facultat d’incloure en un fitxer de dades personals creat sota la nostra responsabilitat les dades que poguéssiu facilitar-nos voluntàriament (per exemple mitjançant un correu electrònic o els formularis que teniu a la vostra disposició en aquesta web) amb la finalitat de poder gestionar les vostres peticions i/o consultes.

Podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant un escrit (acompanyat d’una còpia d’un document oficial que us identifiqui) a ARBUÉS CASADO, S.L., Carrer Joan Güell, 94, Entresòl 4a, CP 08028 Barcelona, o enviant un correu electrònic a info@arbuescasado.com indicant en el sobre o en l’assumpte del missatge: “Advertència legal”.

ARBUÉS CASADO, S.L. es compromet a complir amb l’obligació de secret de les dades de caràcter personal que ens faciliteu, a tractar-les de manera confidencial i a guardar-les adoptant les mesures que siguin necessàries per evitar-ne la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzats, tenint en compte, en tot moment, l’estat de la tecnologia.